Onze taak

De taak van Opzicht & Bescherming is het beschermen van u en uw goederen bij een uitvaart. Wij houden opzicht over uw veiligheid en de verkeerstroom op de begraafplaats, zodat u zich enkel hoeft te richten op het begeleiden van de uitvaart. Wij dragen zorg voor de veiligheid van u en uw goederen.

Zo houden wij opzicht en bieden we bescherming.
 

 

Contact

Wilt u direct contact met Uitvaartsupport? Bel met 085-0431313 of mail naar info@uitvaartsupport.nl.

Een medewerker aan het woord

Dagelijks draag ik zorg voor de veiligheid op de parkeerplaats. Ik ontvang de mensen die aankomen en verwijs hen naar de voor hen bestemde plaats. Tijdens de ceremonie beveilig ik de parkeerplaats. Het komt namelijk vaak voor dat mensen ongemerkt waardevolle spullen in het zicht in hun auto achterlaten. Deze auto’s krijgen dan extra aandacht bij de beveiliging. Bij het vertrek begeleiden we de stroom auto’s weer de weg op. Zo houd ik opzicht en bescherm ik u. 

Herman Heijwegen

Medewerker Opzicht & Bescherming

Opzicht en Bescherming

Een uitvaart moet vlekkeloos verlopen. Ongestoord moeten de nabestaanden en belangstellenden de uitvaart kunnen meebeleven. Er kan immers maar één keer afscheid worden genomen van een geliefde. Toch komt het steeds vaker voor dat een uitvaart verstoord wordt door bijvoorbeeld

• Auto inbraken bij de begraafplaats of crematorium.

• Belagers en onrustmakers rondom de rouwstoet.

• Inbraken in huizen van nabestaanden tijdens de uitvaart.

De uitvaart moet beschermd worden tegen deze verstoringen. Wij, VDW Uitvaartsupport, helpen u dit ongemak te bestrijden. Met onze divisie ‘Opzicht en Bescherming’ beschermen wij u. Ook zijn wij uw helpende hand op de parkeerplaats, door elke bestuurder aanwijzingen te geven. Onze mensen hebben hun achtergrond in politie en leger en zijn dan ook gecertificeerd en bevoegd om hun werk te doen.

Boys fake omega watches Free Shipping Worldwide replica breitling fake rolex replicas for sale Buckle Watches replica panerai fake omega seamaster Cheap Sale Chronograph rolex fake vendo