Huiskamp Carrosseriefabriek

Kwaliteit en klantgerichtheid zijn kernwaarden bij dit bedrijf. Deze waarden zijn gegrondvest in het 100-jarig bestaan van dit familiebedrijf. Er is weer een hoofdstuk aan de geschiedenis van Huiskamp Carrosseriefabriek toegevoegd, in de vorm van een Rouwaanhangwagen. Geheel naar wens en eisen van deze tijd gerestaureerd en gemoderniseerd. Zo maken 100 jaar ervaring in een ruim 50 jaar oude rouwaanhanger een topproduct.

 

Contact

Wilt u direct contact met Uitvaartsupport? Bel met 085-0431313 of mail naar info@uitvaartsupport.nl.

Kernpunten

• Zelf vervoeren van de overledene door de nabestaande mogelijk

• Laagdrempelig uiterlijk

• Licht gewicht aanhanger kan door bijna elke auto getrokken worden

• De combinatie van Retro-styling en moderne techniek spreekt veel mensen aan

• Minder milieuverontreiniging dan bij een conventionele rouwauto

• Minder opvallend dan een rouwauto

 

 

Rouwaanhangwagen

In 1957 rolde deze Pfefferkorn uit de fabriek van Rheinland Pfefferkorn. Het zogeheten peperkorreltje was vooral opvallend vanwege de ronde vormen. Door zijn beperkte afmetingen kreeg het een aaibaar uiterlijk. De drempel rondom het rouwvervoer werd verlaagd. De nabestaanden kunnen nu zelf met hun eigen auto hun overleden geliefde vervoeren. Deze trend zet ook nu, anno 2019, nog door. Mensen willen steeds meer zelf een bijdrage leveren aan de uitvaart. Het dragen van de kist door familie is al een gebruik, het zelf vervoeren komt daar nu bij, door middel van de rouwaanhangwagen.

Big replica omega Watch Boat Watch rolex fake cartier replica Boys audemars piguet royal oak offshore replica Watch Brown fake rolex ebay Strap replica Cheap Ladies fake tag heuer watch Chronograph Black Dial replica patek phillippe

Pfefferkorn Rouwaanhangwagen Pfefferkorn Rouwaanhangwagen Rouwaanhangwagen

Pfefferkorn Rouwaanhangwagen Pfefferkorn Rouwaanhangwagen Rouwaanhangwagen

Wilt u ook gebruik maken van onze rouwaanhangwagen? Dat kan! Vanaf €175 excl. BTW is de rouwaanhangwagen te huur, met en zonder auto. Graag maken wij voor u een offerte op maat met daarin al uw wensen. Wij komen graag aan uw wensen tegemoet.