Huiskamp Carrosseriefabriek

Kwaliteit en klantgerichtheid zijn kernwaarden bij dit bedrijf. Deze waarden zijn gegrondvest in het 100 jarig bestaan van dit familiebedrijf. Er is weer een hoofdstuk aan de geschiedenis van Huiskamp Carrosseriefabriek bijgekomen, in de vorm van een Rouwaanhangwagen. Geheel naar wens gerestaureerd en gemoderniseerd aan de eisen van deze tijd. Zo maken 100 jaar ervaring in een ruim 50 jaar oude rouwaanhanger een topproduct.

 

Contact

Wilt u direct contact met Uitvaartsupport? Bel met 0318 - 276 076 of mail naar info@uitvaartsupport.nl.

Kernpunten

• Zelf vervoeren van de overledene door de nabestaande mogelijk

• Laagdrempelig uiterlijk

• Licht gewicht aanhanger kan door bijna elke auto getrokken worden

• De combinatie van Retro-styling en moderne techniek spreekt veel mensen aan

• Minder milieuverontreiniging dan bij een conventionele rouwauto

• Minder opvallend dan een rouwauto

 

 

Rouwaanhangwagen

In 1957 rolde deze Pfefferkorn uit de fabriek van Rheinland Pfefferkorn. Het zogeheten peperkorreltje was vooral opvallend vanwege de ronde vormen. Door zijn beperkte afmetingen kreeg het een aaibaar uiterlijk. De drempel rondom het rouwvervoer werd verlaagd. De nabestaande konden zelf met hun eigen auto hun overleden geliefde vervoeren. Deze trend zet nu ook door anno 2013. Meer en meer willen de mensen zelf bijdrage leveren aan de uitvaart. Het dragen van de kist door familie is al een gebruik, het zelf vervoeren komt daar nu bij; door middel van de rouwaanhanger.

Pfefferkorn Rouwaanhangwagen Pfefferkorn Rouwaanhangwagen Rouwaanhangwagen

Pfefferkorn Rouwaanhangwagen Pfefferkorn Rouwaanhangwagen Rouwaanhangwagen

Wilt u ook gebruik maken van onze rouwaanhangwagen? Dat kan! Vanaf 175 Euro excl. BTW is de rouwaanhanger te huur met en zonder auto. Graag maken wij voor u een offerte op maat met daarin al uw wensen. Wij komen graag aan uw wensen tegemoet.