Contact

Wilt u direct contact met Uitvaartsupport? Bel met 0318 - 276 076 of mail naar info@uitvaartsupport.nl.

Film

Om een duidelijker beeld te geven over hoe de begeleiding vorm krijgt, verzoeken wij u vriendelijk om deze film aandachtig te bekijken. Hierin besteden wij aandacht aan alle facetten van de verkeersbegeleiding.

Verkeersregelaars

Met goede verkeersregelaars tijdens de uitvaartceremonie verloopt een emotionele dag rustig en overzichtelijk. De verkeersregelaars begeleiden de rouwstoet van de plaats van vertrek naar de plaats van de uitvaartceremonie. Duidelijk zichtbaar blijft de stoet gesloten. Zo bereikt de rouwstoet veilig en op tijd de plaats van bestemming.

De gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers van VDW Uitvaartsupport hebben veel ervaring met uitvaarten. Dit zorgt ervoor dat zij tijdens een uitvaart zowel professioneel als terughoudend hun werk doen. Dankzij deze houding kennen verkeersregelaars hun plek. Als er tijdens een uitvaart onduidelijkheden ontstaan, lossen zij deze op. Daarnaast helpen de verkeersregelaars familie en bezoekers met raad en daad.

Verkeersbegeleiding - Panda Verkeersbegeleiding -  Panda

Dankzij goede samenwerking met landelijke politiekorpsen en gemeenten kan de verkeersbegeleiding van VDW Uitvaartsupport landelijk worden ingezet.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.