Contact

Wilt u direct contact met Uitvaartsupport? Bel met 0318 - 276 076 of mail naar info@uitvaartsupport.nl.

Film

Om een duidelijker beeld te geven hoe de begeleiding vorm krijgt, verzoeken wij u vriendelijk om deze film aandachtig te bekijken. Hierin besteden wij aandacht aan alle facetten van de verkeersbegeleiding.

Verkeersregelaars

Met goede verkeersregelaars tijdens de uitvaartceremonie verloopt een emotionele dag rustig en overzichtelijk. De verkeersregelaars begeleiden de rouwstoet vanaf de plaats van vertrek naar de plaats van de uitvaartceremonie. Duidelijk zichtbaar blijft de stoet gesloten. Zo bereikt de rouwstoet veilig en op tijd de plaats van bestemming.

De gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers van VDW Uitvaartsupport hebben veel ervaring met uitvaarten. Hierdoor werken zij tijdens een uitvaart zowel professioneel als terughoudend. Dankzij deze houding kennen verkeersregelaars hun plek. Als er tijdens een uitvaart onduidelijkheden ontstaan, lossen zij deze op. Daarnaast helpen de verkeersregelaars familie en bezoekers met raad en daad.

Verkeersbegeleiding - Panda Verkeersbegeleiding -  Panda

Dankzij goede samenwerking met landelijke politiekorpsen en gemeenten kan de verkeersbegeleiding van VDW Uitvaartsupport landelijk worden ingezet.

Voor tarieven verwijzen wij u naar de tarieven pagina.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.