Dag en Nacht bereikbaar

Zeven dagen per week, 24 uur per dag staan de verzorgingsteams klaar. Binnen 1½ uur zijn twee kundige medewerkers met materialen en een uitvaartkist op locatie. Ons werkgebied betreft: Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en aangrezende gebieden.

Werkgebied Uitvaartsupport Nederland Vanuit Ede & Leerdam

 

Kistendepot

Op onze locatie en Ede en Leerdam is een uitgebreid kistendepot aanwezig van onder andere: Bogra, Unigra, Van Wijk Uitvaartkisten, DZU en Kaspersma van Willegen.

 

Contact

Wilt u direct contact met Uitvaartsupport? Bel met 085-0431313 of mail naar info@uitvaartsupport.nl.

Thuisopbaring of Rouwcentrum

Afscheid nemen thuis of in het rouwcentrum. Beide heeft het voordelen. Thuis is vertrouwd en laagdrempelig, in het rouwcentrum is het zorgenvrij en veilig. Thuis is er de mogelijkheid om te kiezen voor een opbaring op bed of in de uitvaartkist. In het rouwcentrum kan er gekozen worden tussen een opbaarbed of in de uitvaartkist. De keuze is aan de nabestaande en uitvaartverzorger.

 

 

Overledenenverzorging - Post Mortale zorg

De laatste zorg van een overledene is een bijzondere gebeurtenis. De laatste zorg is meer dan enkel het wassen en kleden van de persoon. Het is een onderdeel van het rouwproces en eer betuiging aan het leven van een mens. De overledeneverzorgers van Uitvaartsupport zullen nabestaanden stimuleren om actief betrokken te zijn. Het geeft een laatste herinnering vorm geven en een beeld meegeven wat nooit meer vergeten wordt.

Natuurlijk zijn er handelingen waarvoor een specilistische opleiding gevolgd moet worden. Het aanbrengen van vochtabsorberende materialen, sluiten van mond en ogen en zo nodig het verwijderen van vocht behoren tot die handelingen. Maar ook bijvoorbeeld: cosmetische verzorging van gezicht, handen en haar, verwijderen van een pacemaker/icd, vocht verwijderen uit buikholtes, reconstructie en restauratie na bijvoorbeeld een ongeluk en lichte balseming (thanatopraxie).

Overbrengauto

De zorgteams rijden in moderne Mercedes-Benz Vito Rouwtransporters. De auto is geeft een verzorgde uitstraling. Flexibel inzetbaar en goed uitgerust met onder andere thuisopbaarset, multikoeler, bedopbaring, schaarwagen en verzorgingsmaterialen.

 Rouwtansportauto Mercedes Benz Vito   Rouwtransportauto Mercedes Benz Vito - Multifunctioneel