Contact

Wilt u direct contact met Uitvaartsupport? Bel met 0318 - 650 000 of mail naar info@uitvaartsupport.nl.

Loopkoets Impressie

Loopkoets met opgeklapte bloemenrekken  Loopkoets met opgeklapte bloemenrekken  Loopkoets, klem achterzijde  Loopkoets, klem achterzijde  Loopkoets, neergeklapte bloemenrekken  Loopkoets, neergeklapte bloemenrekken  Loopkoets, neergeklapte bloemenrekken  Loopkoets, neergeklapte bloemenrekken

Loopkoets

‘Ik wil graag zo veel mogelijk zelf doen bij de uitvaart.’ Dit is een veel gehoorde zin bij een uitvaart. Wij luisteren graag naar uw wensen en hebben daarom de loopkoets. De loopkoets is een alternatief voor de rouwauto. Nabestaanden kunnen zelf de loopkoets met daarop de dierbare op een waardige wijze begeleiden. Zo kunt u langer dichter bij degene die gemist wordt blijven. Vanuit huis of uitvaartcentrum kan met loopkoets de weg gegaan worden naar de plaats van de dienst en van daar tot naast het graf. Door de geringe omvang kan de loopkoets zelfs binnen gereden worden in een kerk of aula bij een crematorium of begraafplaats. Door de grote wielen met massieve rubber banden rolt de loopkoets zonder weerstand over zand- en grind- paden. Hellingen en stoepranden kunnen moeiteloos overkomen worden.

''Samen hebben we onze moeder tijdens haar laatste weg begeleidt met de loopkoets. Zo konden wij met elkaar in alle rust en stilte afscheid nemen. We vormden een kring om haar heen zoals we dat altijd zijn geweest.''

 Bij de loopkoets is er uiteraard gedacht aan de kinderen. Voor hen is er een extra duwstang gemaakt waardoor zij meer betrokken zijn bij het begeleiden van de loopkoets.  De loopkoets is door 2, 4, 6 of zelfs 8 personen te begeleiden.  Op deze wijze kan iedere nabestaande zijn dichtbij betrokken zijn bij de uitvaart. 

 Wij bieden deze dienstverlening te huur aan. De loopkoets wordt dan op locatie bezorgd en opgehaald. Klik hier voor de tarieven.