Uitvaart

Bij elke uitvaart, begrafenis of crematie, willen wij u van dienst zijn. We verzorgen u alle vormen van dienstverlening rond de uitvaart. De voordelen van de rolstoelvolger zijn

  • Mindervalide en begeleider bij elkaar kunnen vervoerd worden.
  • Ervaren chauffeur heeft ervaring met het rijden in rouwstoeten.
  • Goede voorzieningen om een rolstoel vast te zetten, dus het hoogst haalbare veiligheid.

Contact

Wilt u direct contact met Uitvaartsupport? Bel met 0318 - 276 076 of mail naar info@uitvaartsupport.nl.

Trots

Wij zijn trots op onze mensen. Onze chauffeurs zijn gecertificeerd en vakbekwaam, want mensen zijn de belangrijkste factor. Zorgvuldig en stipt werken zijn hierbij onze speerpunten. Onze rolstoelvolger is uitgerust met alle denkbare vastzetsystemen voor rolstoelen. Zodat onze mensen hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Door al deze essentiele factoren kunnen wij u garanderen dat er veilig en goed vervoerd wordt.

Geerrette de Bonte-Van de Weerd

SAM

Rolstoelvolger

VDW Uitvaartsupport biedt door middel van de rolstoelvolger de mogelijkheid aan om rolstoelvervoer bij iedere uitvaart op maat te leveren. Als uitvaartondernemer wilt u natuurlijk de best mogelijke zorg voor de familie. Wij willen u hierbij van dienst zijn met onze rolstoelvolger. Deze zilver grijze Mercedes-Benz Sprinter is speciaal geprepareerd voor het vervoeren van rolstoelen. Door de flexibele opstelling van de stoelen zijn er 8 zitplaatsen. Hierbij is ook nog ruimte voor een rolstoel. Wanneer er meerdere rolstoelen vervoert moeten worden, kunnen er vaste zitplaatsen worden weggenomen, zodat er plaats  is  voor 3 rolstoelen. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor een beter beeld van de rolstoelvolger.

      Rolstoelvolger Rolstoelvolger 

      Rolstoelvolger Rolstoelvolger

 

Flexibiliteit

Wij passen onze dienstverlening geheel naar uw wens aan. Bij ons staat de uitvaartondernemer centraal, want die moet de familie op een zo goed mogelijke wijze van dienst zijn bij een begrafenis of crematie. Wij staan tot uw dienst. Wilt u gebruik van ons maken? Neem dan contact met ons op.