Contact

Wilt u direct contact met Uitvaartsupport? Bel met 0318 - 650 000 of mail naar info@uitvaartsupport.nl.

Film

Om een duidelijker beeld te geven welke diensten de SAM verleend hebben, verzoeken wij u vriendelijk om deze film aandachtig te bekijken. Hierin besteden wij aandacht aan alle mogelijkheden van de SAM.
 

SAM De electrische golfwagen op de begraafplaats of parkeerplaats

Veiligheid en zorg zijn belangrijke kernwoorden voor VDW Uitvaartsupport. Daarom bieden wij voor gebruik bij uitvaarten de zogenaamde Smart Ambulance Mobile (SAM) aan. SAM is een geruisloze golfwagen waardoor bijvoorbeeld rolstoelen op de begraafplaats overbodig worden.

Daarnaast is SAM standaard uitgerust met een EHBO koffer, een AED, een watercooler en op koude dagen een warme deken. Door de slimme plaatsing van de bank kunnen bijrijders van SAM tijdens de rouwceremonie gewoon blijven zitten.

SAM SAM SAM

Bestuurder

SAM wordt verhuurd inclusief een ervaren chauffeur. De chauffeur is een gekwalificeerd BHV’er, in het bezit van een EHBO diploma en AED certificaat. Onze bestuurders hebben veel ervaring en zijn dus bekend met de gang van zaken. SAM zorgt dat nabestaanden en andere bezoekers gemakkelijk vervoerd worden en dat incidenten ongemerkt worden opgelost.

Voor tarieven verwijzen wij u naar de tarieven pagina.

Wilt u meer informatie over SAM of direct boeken? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.