Contact

Wilt u direct contact met Uitvaartsupport? Bel met 085-0431313 of mail naar info@uitvaartsupport.nl.

Film

Om een duidelijker beeld te geven over welke diensten de SAM verleent, verzoeken wij u vriendelijk om deze film aandachtig te bekijken. Hierin besteden wij aandacht aan alle mogelijkheden van de SAM.
 

SAM De electrische golfwagen op de begraafplaats of parkeerplaats

Veiligheid en zorg zijn belangrijke kernwoorden voor Uitvaartsupport Nederland. Daarom bieden wij voor gebruik bij uitvaarten de zogenaamde Smart Ambulance Mobile (SAM) aan. SAM is een geruisloze golfwagen, waardoor bijvoorbeeld rolstoelen op de begraafplaats overbodig worden.

Daarnaast is SAM standaard uitgerust met een EHBO koffer, een AED, een watercooler en op koude dagen een warme deken. Door de slimme plaatsing van de bank kunnen bijrijders van SAM tijdens de rouwceremonie gewoon blijven zitten.

SAM SAM SAM

Bestuurder

De chauffeur van de SAM is een gekwalificeerd BHV’er, in het bezit van een EHBO diploma en AED certificaat. Onze bestuurders hebben veel ervaring en zijn dus bekend met de gang van zaken. SAM zorgt dat nabestaanden en andere bezoekers gemakkelijk vervoerd kunnen worden en dat incidenten ongemerkt worden opgelost.

Wilt u meer informatie over SAM of wilt u direct boeken? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.